02.06.2023. DANI OTVORENIH VRATA U RIJECI LJUBAVI

Dobro nam došli prijatelji dragi, mnogobrojni donatori i svakako naša mladosti – dječica, koja su unijela veselje do neba. Bio je to dan za pamćenje, naše veliko svijetlo, radost koja nadahnjuje svaki naš dan, svaki pothvat kojim možemo učiniti nešto lijepo, usrećiti i vratiti osmijeh i radost na druga lica.
Povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata Udruga je za svoje drage prijatelje pripremila niz raznih poslastica i poklona kao što su ukusni kolači iz donacije, ali i domaći koje je priredila naša volonterka Dragana koje su naši posjetitelji vrlo brzo pojeli i ispraznili tacne. Također je bilo različitih vrsta čipsa, ali i obiteljski doručak koji je bio podijeljen našim korisnicima. Djeca su mogla izabrati igračku koja im se najviše svidjela od plišanaca, slikovnica, biciklića, i još mnogo, mnogo toga. Na našu veliku radost stigle su nove igračke za male bebice, ali i nešto stariju djecu.. Također smo imali i jednu vrijednu donaciju šivaće mašine pa ćemo pokušati nešto korisno započeti. Želimo se zahvaliti svim posjetiteljima koji su došli vidjeti naš rad i naš trud da pomognemo obiteljima u socijalnoj potrebi.
Ovo je bila prilika i da se javnost upozna s našim rado i da se svi ljudi plemenitog srca odvaže pružiti ruke dobrote onima kojima je to najpotrebnije. Vrlo smo zadovoljni odazivu naših sugrađana i nadamo se da će ovakvi događaji biti svakodnevica, a ne samo jednom u godini.
Vjerujemo u čudo, doći će dan za sve radostan bez suza, bez boli kada će biti moguće da jedni druge volimo i poštivamo.
Voli Vas Vaša Rijeka ljubavi!!!