APEL „SAMO ZA NJIH“ KUPOVINOM SLIKA AKADEMSKIH UMJETNIKA DARUJTE SRCEM OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dolazi nam najveći kršćanski blagdan Uskrs, mnogi razmišljaju kako darovati svoje najmilije, ali na žalost kod siromašnih obitelji nema radosti, a o željama ni ne razmišljaju.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ skrbi za 1000 (oko 3000 članova) obitelji u socijalnoj potrebi, od toga za 600 djece, 60 branitelja i 80 teško bolesnih nepokretnih invalida.
Učinimo humano djelo, unesite radost u domove siromašnih obitelji i uključite se u akciju kupovine slika, koje je humanitarna Udruga „Rijeka ljubavi“ dobila u donaciji likovne kolonije „Tvrđa“, Udruge 106. brigade ZNG u organizaciji gospodina Igora Vrandetića.

Naši umjetnici koji žive skromno iskazali su veliku empatiju i uz potporu 30 dragih akademskih umjetnika iz cijele Hrvatske „Rijeci ljubavi“ donirali su 50 umjetničkih djela, prikupljeni novac od prodaje slika ići će u humanitarne svrhe.

Ponude za slike šaljite na e-mail rijekaljubavi.os@gmail.com ili se možete javiti na broj 091 2560350

Slike možete pogledati na facebook stranici humanitarne udruge „ Rijeka ljubavi“ ili u prostorijama Udruge u Osijeku, Strossmayerova 68.

Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće i veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.

[metaslider id=9063]