Čestitke povodom 9. rođendana humanitarne udruge”Rijeka ljubavi”

Poštovana Štefice i dragi članovi – volonteri Udruge „Rijeka ljubavi“,

devet godina rada Udruge nije malo, a kada bi gledali u kontekstu društvenih događanja i socijalnih prilika, onda možemo reći da je to i mnogo više, jer veliki trud, entuzijazam, volonterizam, volja za pozitivnim djelovanjem rezultira uspjehom i prepoznatljivošću rada Udruge.

Nekome je životna misija podijeliti radost, obrisati suzu, pomoći nemoćnom, pohoditi osamljenog i biti prijatelj. Svojom nesebičnom ljubavlju i brigom za malog čovjeka, upravo vi kao članovi Udruge ispunjavate tu životnu misiju kroz nesebično pomaganje i davanje drugima. Možda ne možemo danas učiniti neko veliko djelo koje će se odmah zamijetiti, ali probat ćemo činiti mala djela s puno ljubavi.

Iskrene čestitke za 9. rođendan rada Udruge, posebno čestitke predsjednici Štefici na angažmanu, predanom radu i entuzijazmu koji je itekako prepoznatljiv u našem gradu te u cijeloj Hrvatskoj.

Žalim što nisam u mogućnosti odazvati se Vašem cijenjenom pozivu za obilježavanje ovog za vas posebnog dana, ali vjerujem da ćemo i nadalje kvalitetnim i zajedničkim djelovanjem pridonijeti da nekome obrišemo suzu s lica i izmamimo osmijeh.

Još jednom sve čestitke u moje osobno ime i u ime svih kolega iz Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka.

Lijep pozdrav.

Romana Kovačević, dipl. iur.

pomoćnica pročelnika