DANAS U POSJETI UDRUGE BIO JE ŽUPAN OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE GOSPODIN IVAN ANUŠIĆ

Veliku radost i iznenađenje priredio nam je naš dragi župan Ivan Anušić koji je u pratnji voditelja kabineta gospodina Saše Forgića stigao u posjet udruge s željom da dobije spoznaju o radu i problemima koje tište humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“.
Naš uvaženi župan dao nam je vjetar u leđa i konačno vidimo svjetlo u tunelu uz obećanje da će dati potporu, poduzeti konkretne korake za korjenitim promjenama i poboljšanju kvalitete života svih građana kako grada tako i županije.
Dat će sve od sebe da kontaktira trgovačke lance i tvrtke kako bi se zaustavilo bacanje hrane pred istekom roka i konačno da se smanje redovi obitelji koje žive u siromaštvu.
“Neka svaki dan bude Svjetski dan borbe protiv bacanja hrane !”
Osvrnuo se i na projekt OP FEAD faza III koji je još 15. svibnja prošao fazu administrativne provjere i željno iščekujemo realizaciju istog kako bi se konačno na naše ulice , igrališta i šetnjice vratilo veselje i radosna cika naše dječice da tugu, bol i suze prepustimo zaboravu.
Vjerujemo našem županu jer je to čovjek koji čini čuda, a o njemu govore njegova djela.
Našem dragom županu humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zajedno s volonterima i preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi želi puno sreće, zdravlja i mira uz obilje Božjeg blagoslova.
Ž ivimo u gradu za koji nas ljubav veže
U goditi svima sve je teže i teže
P roblemi se nižu kao kapi rose
A ljudi ih jedva u životu nose
N aš župan se trudi svoju pomoć dati da svima tužnima osmijeh na lica vrati
U Osijeku, 03.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak