DONACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Danas 23.03.2019. subota, prelijepi sunčani dan za mnoge vikend i dani odmora, a u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ događaju se predivna čuda, velike radosne vijesti na veselje naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naše najmlađe populacije.
Naš izuzetno dragi, humani i plemeniti donator koji nas baš nikada, nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb opet nas uveseljava sa svojom vrijednom donacijom od 252 litre B Aktiv LGG jogurta i 438 komada voćnog jogurta jagoda – marelica što obožavaju i davno nisu okusila naša dječica „Rijeke ljubavi“.
Podjela donacije Dukat mliječne industrije Zagreb biti će 26.03.2019. (utorak) 10:00 sati u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68.
Zahvaljujemo se od srca i želimo uspješnu poslovnu godinu uz obilje Božjeg blagoslova Dukat mliječnoj industriji Zagreb i svim njenim djelatnicima.

Napominjemo da će ovo biti urnebesna podjela jer ćemo dijeliti donaciju Dukat mliječne industrije Zagreb, Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije, Sana delikatese iz Koprivnice i nastaviti podjelu “paketa života”.

Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 23.03.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak