DONACIJA OŠ AUGUST ŠENOA IZ OSIJEKA

Veliku radost kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za obitelji u socijalnoj potrebi , a naročito za najmlađu populaciju upriličila je svojim dolaskom i donacijom časna sestra Ana koja je s učenicima OŠ August Šenoa organizirala prikupljanje slatko-slanih prehrambenih proizvoda za djecu iz obitelji u socijalnoj potrebi.
Sestra Ana dopremila je slatko-slane pakete za naše mališane i higijenske potrepštine za koje je izrazila želju da ih uključimo u današnjoj podjeli paketića koje po drugi puta ovih blagdana dijelimo djeci Rijeke ljubavi.
U blagdansko vrijeme kada se obitelji pripremaju za proslavu, kupovinu i rade posljednje pripreme oko savršenog blagdanskog stola , sestra Ana u svojoj školi u kojoj radi kao vjeroučiteljica djeci usađuje prave ljudske i kršćanske vrijednosti. Okolina u kojoj se od najmanjih nogu uči o različitosti, poštivanju, pomaganju i dijeljenju s drugima pomaže da djeca postanu bolji i odgovorniji ljudi koji neće okretati glave od siromaštva i rado će pomagati svojim bližnjima koji su u potrebi.
Od srca zahvaljujemo sestri Ani, djelatnicima OŠ August Šenoa, roditeljima i učenicima koji su u ovo blagdansko vrijeme učinili humano djelo, unijeli malo radosti i izmamili osmjehe na licima svojih bližnjih koji su u potrebi, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 29.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak