DONACIJE NAŠIH STALNIH DONATORA I PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” UZ MALA IZNENAĐENJA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Veliku radost i veselje upriličili su nam naši stalni donatori koji nam šalju svakodnevno vrijedne i raznolike donacije prehrambenih proizvoda pred istekom roka, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Dragi dobročinitelji i danas su omogućili da podijelimo jutarnji obiteljski doručak za 105 obitelji odnosno oko 320 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Veliko veselje izazvale su torte koje smo dobili u donaciji i odmah uručili obiteljima sa više djece. Ima li što ljepše od dječjeg smijeha, rumenih obraza i ručica koje su ispružene čekale tortu. Radost i veselje odzvanjali su dvorištem humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ što nadahnjuje svaki naši novi dan da pomažemo onima koji su u socijalnoj potrebi.
Čovjek je najbolji u ljubavi kad bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Našim dragim dobročiniteljima želimo puno novih poslovnih uspjeha i raduje nas daljnja suradnja na dobrobit naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 08.07.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak