DONACIJE NAŠIH STALNIH DONATORA I PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Veliku radost i veselje upriličili su nam kao i svakoga dana naši stalni donatori koji nam šalju svakodnevno vrijedne i raznolike donacije prehrambenih proizvoda pred istekom roka, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Dragi dobročinitelji i danas su omogućili da podijelimo jutarnji obiteljski doručak za preko 100 obitelji odnosno oko 320 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Bilo je tu svega od kobasica, jogurta, mlijeka, salama, sira, kolača i ostalih prehrambenih proizvoda pred istekom roka trajanja..
Da bi radost bila još veća pobrinuo se naš anonimni donator iz Petrijevaca sa donacijom svježih, mirisnih i sočnih eko krastavaca koje smo odmah uključili u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“.
Čovjek je najbolji u ljubavi kad bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Našim dragim dobročiniteljima želimo puno novih poslovnih uspjeha i raduje nas daljnja suradnja na dobrobit naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 14.07.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak