DRUGI DAN PODJELE 800 “PAKETA ŽIVOTA” ZA PREKO 2500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC LIPANJ 2020.

Danas, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ drugi dan podjele 800 paketa života za preko 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika poštujući socijalnu distancu.
Na veliku radost Udruge a isto tako i naših obitelji u socijalnoj potrebi dobili smo donaciju ljetnih japanki te je svaka obitelj dobila po jedan par, a dijelimo i dalje dok zalihe traju.
Zahvaljujući Vladi RH i Ministarstvu poljoprivrede koji su dali veliki doprinos sa donacijom svježeg domaćeg sira majke će moći ispunjavati skrivene željice priređujući svojim obiteljima razne delicije od sira.
Uz donaciju sira Dukata mliječne industrije Zagreb biti će to „sirni dani“ na radost naših obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo naše dječice „Rijeke ljubavi“.
Radost i veselje bilo je bezgranično i ocrtavalo se na licima naših korisnika, jer si od svojih skromnih socijalnih primanja ne mogu priuštiti takvo zadovoljstvo.
Molimo sve naše drage prijatelje, dobročinitelje, donatore da nam doniraju brašno kako bi naši korisnici uz donaciju sira mogli s raznim slasticama uljepšati objed svojim obiteljima.
Volonteri zajedno sa predsjednicom Šteficom Čučak dali su sve od sebe da podjela teče u miru i na našu veliku radost podjela se odvijala u najboljem redu uz zadovoljstvo i osmijehe naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi.
Usporedo sa podjelom danas smo našim starim, nemoćnim i bolesnim korisnicima vozili “pakete života” u njihove domove.
Naša misija je usrećiti i poboljšati kvalitetu života korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, a ona se nastavlja dalje.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 19.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak