FINANCIJSKA POTPORA OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE HUMANITARNOJ UDRUZI “RIJEKA LJUBAVI”

Stigli su nam radosni dani, dani puni veselja konačno smo dočekali nebesko sunce nade koje je obasjalo sve naše korisnike dana 14.06.2022. uplaćena nam je financijska potpora
OBŽ 27.000,00 kn
Naša Osječko-baranjska županija na čelu sa uvaženim izuzetno cijenjenim i poštovanim županom gospodinom Ivanom Anušićem daje svoj veliki doprinos kako bi poboljšali kvalitetu života naših građana koji žive u siromaštvu.
Dana 08.06.2022. godine na našu veliku radost i neizmjernu zahvalnost potpisali smo ugovor o dodjeli 27.000, kn, a odnosi se na projekt „Higijenom do zdravlja i um se oporavlja“ iz proračuna Županije Osječko-baranjske, a sredstva su strogo namjenska za nabavku higijenskih proizvoda.
Duboku zahvalnost izražavaju svih 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“, volonteri i predsjednica Štefica Čučak našoj Županiji i uvaženom Županu uz želju da nastave uspješan rad za našu lijepu Slavoniju i domovinu Hrvatsku.
Neka dragi Bog nadahnjuje svojom snagom našu Županiju Osječko-baranjsku na čelu sa gospodinom Ivanom Anušićem da nastave svoju viziju korjenitih promjena koje su u tijeku u cijeloj lijepoj našoj Slavoniji.
Naša Domovina ima toliko dobrih, humanih, plemenitih i izuzetno vrijednih ljudi da zajedno možemo činiti čuda i srcem i dušom za svoje sugrađane.
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 15.06.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak