GLASAM PROTIV SIROMAŠTVA – NASTAVLJA SE PODJELA PAKETA ŽIVOTA

Petak, 21.07.2023., dan za pamćenje, radost i veselje, ali i po koja suza radosnica. Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poprilična gužva i velika kolona naših korisnika, ali i dvorište puno starih, bolesnih u kolicima i majke s djecom očekujući dragog nam donatora sa mljiečnim proizvodima.
Naš dragi anđeo – donator BELJE plus d.o.o. Darda donirao nam je veću količinu svježeg jogurta ” KRALJICA- KRAVICA”. Naši korisnici u okruženju svojih obitelji uz veselje i radost na ovoj vrućini uživat će ispijajući ukusni jogurt.
Nažalost, većina stanovništva je u problemima kako preživjeti, što staviti na stol gladnoj obitelji. HU Rijeka ljubavi svaki mjesec pomaže Udruzi slijepih, Udruzi gluhih, obiteljima iz Ukrajine koji su smješteni na dvije lokacije, u Tenji i kod časnih sestara u Wilsonovoj. U Lijepoj našoj još uvijek ima dobrih ljudi koji ne troše isprazne riječi nego prelaze na djela.
Kada društvo ne daje potpune odgovore na potrebe čovjeka tada ljudska solidarnost i humanost nadomješta svaki nedostatak. Neizmjerno smo zahvalni dragom nam donatoru BELJE plus d.o.o. Darda neka dragi Bog blagoslovi našu dobrotu i suosjećajnost prema obiteljima u potrebi.
BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK, JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI