IZUZETNO VRIJEDNA DONACIJA NAŠEG DUGOGODIŠNJEG DONATORA E.K. IZ ZAGREBA

Izuzetno veliku, veliku radost i iznenađenje pripremio nam je naš dugogodišnji dragi donator E.K. iz Zagreba kojega svi naši korisnici, osobito naša djeca nosimo duboko u srcima jer ga ni pandemija COVID-19 nije omela u njegovoj plemenitosti.
Godinama bez obzira na krizu i neimaštinu naš dragi donator svaki mjesec redovito šalje donaciju u vrijednosti preko 6.000,00 kn odričući se od sebe kako bi uveliko poboljšao kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Želimo naglasiti da si majka od svojih skromnih socijalnih primanja ili male mirovine ne može priuštiti hrenovke ili nešto drugo, a naš plemeniti donator nikada, ama baš nikada ne zaboravlja dječicu „Rijeke ljubavi“.
Stoga mu se od srca zahvaljujemo na njegovoj humanosti, plemenitosti i gajenju velike empatije prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Neka dragi Bog blagoslovi njegovu humanost što brine o obiteljima u socijalnoj potrebi, ispunjava mnoge siromašne domove radošću i srećom i pokazuje da naši korisnici nisu zaboravljeni i da su voljeni.

U Osijeku, 10.07.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak