OBAVIJEST KORISNICIMA ZA OBITELJSKI DORUČAK

Obavještavamo korisnike da od ponedjeljka 10.06.2023. kreće podjela obiteljskog doručka u našoj udruzi. Podjela počinje u 9h kada će svaki korisnik dobiti blokicu, i poslije toga više ne primamo za taj dan.
Molimo poštujte vrijeme podjele obiteljskog doručka, jer pokušavamo podjelu odraditi što prije, budući da imamo manjka volontera. Naš posao nije samo podjela hrane, tada smo najsretniji kad imamo što staviti u vaše torbe, ali ipak da bi došli do hrane potrebno je mnogo truda, rada, koje se nažalost ne vidi. Volonterima s kojima radimo i koji svoje dragocjeno vrijeme odvajaju za nas, odnosno za vas, neizmjerno smo zahvalni, ali jednostavno ne stižemo sve odraditi. Mnogo je posla koji se tiču dostave donacije, pripremanja paketa, ali najosnovnije je upravo upućivanje molbi našim donatorima, što kaže naša Štefica ” Najveći sam prosac u RH”😁
Nastojimo svima priuštiti barem osnovno, projekti se još ne naziru, teško je sve zadovoljiti, ali mi smo ipak zahvalni svakodnevnim donatorima, kao što su Konzum, Spar, ali i malim ljudima koji od srca darivaju za obitelji u socijalnoj potrebi.
Budite i vi zahvalni svim ljudima koji se brinu za vas, jer dok ima takvih ljudi imat će te i vi što staviti na svoj stol, a ono najmanje što možete dati je zahvalnost i poštovanje.
BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK, JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI…