OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PODIJELA HRANE IZ SVEČANE DVORANE KRISTAL BELIŠČE I OSIJEK

Na radost udruge“ Rijeka ljubavi „ i obitelji u socijalnoj potrebi u nedjelju 4.09.2016. stigla je vrijedna i obilna donacija gotovih i adekvatno spremljenih prehrambenih proizvoda od stalnog donatora Luke Holjevca, vlasnika svečane dvorane Kristal iz Belišća i Osijeka. Ovoga puta sa velikom radošću razveselili smo 40 obitelji odnosno 270 članova socijalno ugroženih obitelji sa 55kilograma raznog mesa – janjetina, prasetina, pečenog, pohanog, u umaku, punjenog sirom i uz priloge povrća i krumpira. Ljudi koji danima nisu imali što jesti jako su se razveselili tako da je bilo i suza.

Največu radost iskazala su prisutna djeca,koja su bila oduševljena doniranom hranom a posebno kolačima koje su odmah sa velikim veseljem kušali, kojih je i ovoga puta bilo toliko da su ih i odrasli kušali.

Udruga „Rijeka ljubavi“ i obitelji u socijalnoj potrebi zahvaljuju našem dragom stalnom donatoru Holjevcu i mladencima. Znak je to da siromašne obitelji nisu zanemarene i da su voljene. Mladencima sretan život zajednički pokazali su pravi duh pobjednički, veseli, zdravi i zaljubljeni bili i još mnoga srca dobrim razveselili !

I kad hrana ne završi u smeću
mnogim gladnima donosi sreću
I velika i mala usta Vas sve hvale
Kao i osobe koje su sve ovo dale
I divan je osijecaj kad te netko shvaća
A dobrota se uvijek sa dobrotom vraća…..