OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST – VELIKA PODJELA DONACIJA NAŠIH DRAGIH DONATORA DUKAT – VOĆNI JOGURT 1038 KOM KONZUM PLUS – ČOKOLADNI PUDING SA ŠLAGOM 1751 KOM

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ prošao je još jedan sretan, presretan dan u nizu , dan pun veselja za obitelji u socijalnoj potrebi jer suza radosnica bilo je na mnogim licima, a one su najsnažniji izraz osjećaja i sreće.
Stigla je donacija našeg izuzetno dragog , voljenog donatora koji pokazuje veliko suosjećanje prema Slavoniji i siromašnim obiteljima u „Rijeci ljubavi“, a naročito prema najmlađoj populaciji Dukat mliječne industrije Zagreb na čelu s velikim humanistom gospodinom Alenom Fontana.
Naš stalni donator koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb poslao nam je donaciju 1038 komada voćnog jogurta jagoda od 400 g.
Ova hvalevrijedna donacija obradovala je i razveselila stare, mlade, invalide, umirovljenike, trudnice, a pogotovo našu najmlađu populaciju koja obožava Dukatove proizvode.
Dobrotu raspiruje, od gladi nas brani
Redovno nas hrani, zato hvala Dukatu
i našem dragom gospodinu Fontani.

Ali to nije sve uz donaciju našeg dragog Dukata dijelili smo i slatku donaciju Konzum plus d.o.o. 1751 kom čokoladnih pudinga sa šlagom.
Veselju nije bilo kraja, širilo se ozračje ljubavi i neizmjerne sreće među korisnicima te su svi zadovoljno napuštali Udrugu s punim torbama i s velikim slatkim osmijehom na svojim licima.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Ljubav, vjera, nada postoji jer naši izuzetno dragi donatori imaju veliko plemenito srce koje kuca za dječicu „Rijeke ljubavi“ i pokazuju kako korisnici obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju