PODJELA BOŽIĆNIH PAKETIĆA DJEČICI „RIJEKE LJUBAVI“ DAR NAŠEG DOBROČINITELJA GOSPODINA SEMIRA BERBIĆA IZ NJEMAČKE

Danas je poseban, radostan i veseo dan jer smo dijelili paketiće koje je poklonio naš dobročinitelj gospodin Semir Berbić , nalazi se na radu u Njemačkoj ali gaji veliku empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Na veliku radost i veselje dječice „Rijeke ljubavi“ danas smo podijelili 35 vrlo vrijednih i bogatih paketića koji su sadržavali paket slatko-slanih proizvoda i paket higijenskih potrepština, obogaćeni su voćem, hrenovkama, igračkama i domaćim kolačima.
Bez obzira na ružno vrijeme i kišu djeca su strpljivo čekala na vrijednu donaciju, a oči su im blistale od veselja i radosti, a bilo je smijeha, veselja i pokoja suza radosnica.
Svaka majka je dobila bon Mesnice Ravlić u vrijednosti od 25,00 kn i toplo se nadamo da će svi imati priliku da Božić provedu u miru, sreći i zadovoljstvu u okruženju svojih najmilijih.
Život je dar Božji, činim dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a gospodinu Semiru Berbiću kao i njegovoj obitelji želimo mir i dobro povodom nadolazećeg kršćanskog blagdana Božića.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 21.12.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak