PODJELA DJEČJIH PAKETIĆA DONACIJA GOSPOĐE KSENIJE KRALJ IZ NJEMAČKE

Danas je dan izuzetno veseo i radostan jer su dječica Rijeke ljubavi s velikom ljubavlju i radošću dočekali svog Djeda Božićnjaka u organizaciji naše izuzetno drage gospođe Ksenije Kralj.
Dijedičin put bio je dug, vrlo dug jer je stigao avionom iz Njemačke s pregršt paketa, igračaka, slatkiša što je uveliko razveselilo naše mališane.
Njegov glasni HO-HO-HO izazvao je buru sreće i smijeha kod naših mališana, a slike govore više od riječi.
Sva dječica radosno su se družila s Djedom Božićnjakom, sjedali mu u krilo i sa veseljem prigrlila svoj dar.
U organizaciji obitelji Kralj s božićnim paketićima pokrili smo 40 djece, a zahvaljujući DV Mali princ iz Ivanovca svako dijete dobilo je uz paketić i kutiju domaćih kolača koje su vrijedne mame vrtićaraca same ispekle.
Cijela ekipa zajedno sa Djedom Božićnjakom uključila se u podjelu obiteljskog “jutarnjeg doručka“ za obitelji u socijalnoj potrebi, a Udruga im je uručila zahvalnicu da nas nikada ne zaborave.
Zahvaljujemo se dragoj dobročiniteljici gospođi Kseniji Kralj i cijeloj njenoj ekipi na pokazanom suosjećaju prema dječici „Rijeke ljubavi“, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto za darivati.
Cijeloj veseloj ekipi i gospođi Kseniji Kralj kao i njihovim najmilijima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.

U Osijeku, 23.12.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak