PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB I OBITELJSKOG „JUTARNJEG DORUČKA“

Svakodnevna velika čuda na radost obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito dječice upriličio je naš izuzetno dragi donator velikog plemenitog srca koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb koji nam šalje voćne jogurte i yoghurt schnite s okusom borovnice.
Ova hvale vrijedna donacija obradovat će i razveseliti stare, invalide, bolesne, umirovljenike, trudnice, a pogotovo našu najmlađu populaciju koja obožavaju Dukatove proizvode, jer se već u jutarnjim satima bez obzira na hladnoću stvorio poveći red obitelji u socijalnoj potrebi preko 120 obitelji željno išćekujući podjelu donacija naših dragih donatora.
Donaciju Dukat mliječne industrije Zagreb ukomponirali smo u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“.
Našem dragom donatoru Dukat mliječnoj industriji Zagreb i svim njegovim djelatnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas. U godini ovoj bilo je uspona i padova, smijeha i suza, radosti i tuge, ali ono što je najvažnije kroz cijelu godinu smo voljeni i nismo zaboravljeni.
Donaciju opet Dukat daje da nam osmijeh duže traje
Sva su lica radosna, vesela i nasmijana Hvala Vam gospodine Fontana.

U Osijeku, 31.12.2019.
Predsjednica udrugu: Štefica Čučak