PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA I DONACIJA HRANE PRED ISTEKOM ROKA

U humanitarnu udrugu “Rijeka ljubavi” i danas je već u jutarnjim satima stigla kolona naših korisnika oko 80 obitelji odnosno preko 240 članova koji su u socijalnoj potrebi.
Radost i veselje se ocrtavalo na njihovim licima dok su primali donaciju naših donatora, a bilo je tu svega sira, jogurta, mliječnih deserta, mlijeka, gotovih juha, suhomesnatih proizvoda i ostalog.
U podjelu svaki dan uključujemo proizvode pred istekom roka od naših vjernih i predragih donatora, ali nam na žalost mnogi proizvodi nedostaju.
Nije poanta što ne možemo nahraniti siromašne, već zato što ne možemo nahraniti bogate.
Naši stalni donatori su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
– Dukat mliječna industrija Zagreb koja je proglašena za “naj-donatora”, jer Dukat je simbol svih vrednota u njemu se krije ljubav i dobrota
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi i na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova.
U Osijeku 09.09.2020
Predsjednica udruge: Štefica Čučak