PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA I DONACIJA HRANE PRED ISTEKOM ROKA

Iako se subotom većina odmara mi za to nemamo vremena. I danas je na našu adresu stiglo oko 50 korisnika što je oko 150 članova obitelji koji su u potrebi kako bi dobili svoj jutarnji doručak jer im je to jedini izvor hrane. Mi taj izvor ne želimo ugasiti i trudimo se da makar kaplje i ne presuši.
Podjela obiteljskog „jutarnjeg doručka“ nastavlja se u ponedjeljak od 11:00 sati pa do isteka zaliha. Molimo vas da poštujete mjere i socijalnu distancu koju preporučuje stožer i ne zadržavate se više nego što je potrebno. Također nema potrebe da dolazite i stojite u redovima puno prije 11:00 sati.

U podjelu svaki dan uljučujemo proizvode pred istekom roka od naših vjernih i predragih donatora

– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“

– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“

Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi. Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku 16.5.2020
Predsjednica udruge: Štefica Čučak