PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA U “RIJECI LJUBAVI”

Nižu se radosni, veseli dani ispunjeni izuzetno lijepim, humanim i toplim događanjima. Naš stalni donator Konzum plus d.o.o. velikog i plemenitog srca svakodnevno donira hranu pred istekom roka kako bi poboljšao kvalitetu života siromašnim obiteljima.
SPAR Hrvatska ne zaboravlja obitelji u socijalnoj potrebi pa putem aplikacije Banka hrane svakoga dana donira svježi kruh i krušne pripravke.
Lica naših korisnika ozarila su se toplinom i srećom, jer osjećaj da su voljeni i da nisu zaboravljeni nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
Današnji dan je odisao veseljem jer bilo je tu svega za naše obitelji koji žive u siromaštvu od kobasica, slanine, hrenovki, jogurta, mlijeka, kolača, kruha i ostaloga.
Usporedo s podjelom obiteljskog doručka dijelimo i “pakete života” za sve naše korisnike koji nisu podigli svoje pakete.
Nastavljamo i dalje našu misiju “nahraniti gladne” i veselimo se svakom korisniku koji s punom torbom odlazi sa osmijehom na licu jer zna da je voljen i da nije zaboravljen.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” zajedno sa našim dobročiniteljima želi stvoriti bolji svijet za sve koji u njemu žive.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 18.05.2022.
Predsjednica Udruge Štefica Čučak