PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA

Nema odmora u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ iako je subota dan kada se mnogi odmaraju kod nas je radno kao i svakoga dana..
Naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi žive u siromaštvu i dajemo sve od sebe kako bi im poboljšali kvalitetu života, jer otužno je gledati kolonu ljudi koja s tugom na licu čeka podjelu hrane pred istekom roka koja im pruža mogućnost preživljavanja.
Nažalost redovi su sve duži i duži, nepregledna kolona je svakoga jutra pred humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, a nemoguće nam je podmiriti sve obitelji koje su u potrebi.
Posebno se zahvaljujemo ljudima velikog, plemenitog srca koji prelaze s riječi na djela i daju sve da ublaže siromaštvo koje se uvuklo u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
– Dukat mliječna industrija Zagreb proglašen “naj-donatorom”
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
U Osijeku, 05.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak