PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

Danas na radost kako humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ tako i naših obitelji u socijalnoj potrebi podijelili smo obiteljski doručak za 80 obitelji odnosno preko 240 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ daje sve od sebe kako bi usrećila obitelji u socijalnoj potrebi, ali hrana pred istekom roka nije dovoljna kako bi uspjeli podmiriti sve koji žive u siromaštvo.
Svi zajedno trebamo otvoriti oči i pogledati siromaštvo, poslušati glasove siromašnih ljudi, otvoriti svoja srca i upoznati te ljude koji čekaju svakodnevno u redovima kako bi preživjeli.
Među njima je veliki broj trudnica, invalida, bolesnih gdje često mora intervenirati naša policija i hitna medicinska pomoć.
Trebamo zajedničkim snagama doći do spoznaje da smo svi mi ljudska bića i da je potrebno da jedni drugima pomognemo.
Zahvaljujemo našim dragim donatorima koji nam svakodnevno doniraju prehrambene proizvode i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi:
– Konzumu plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke.
Želimo živjeti u humanijem i pravednijem društvu, a samo o nama ovisi hoće li se to i ostvariti, jer na žalost siromaštvo je u porastu.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
U Osijeku, 01.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak