PODJELA PAKETA ŽIVOTA I OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ svakodnevno ima lijepih, toplih i humanih događanja. Danas smo dijelili “pakete života ” u koje smo ukomponirali donaciju hrane pred istekom roka.
Već u ranim jutarnjim satima slila se poveća kolona naših korisnika koji su strpljivo čekali na podjelu, a zahvaljujući našim donatorima velikog i plemenitog srca zbrinuli smo oko 200 obitelji u socijalnoj potrebi.
Podjela „paketa života“ ide i dalje svaki dan, uključujući subotu koja je namijenjena za majke s djecom i invalidne osobe od 11:00 do 13:00 sati.
Naglašavamo da obiteljski „jutarnji doručak“ za sve naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi počinje od prvog dana u mjesecu pa sve do početka podjele „paketa života“.
Prigodom podjele „paketa života“ sva hrana pred istekom roka bit će ukomponirana u podjelu paketa.
Ukoliko ima nejasnoća za informacije se možete obratiti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ na broj telefona 031 283 417.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu naših dragih donatora:
– Konzum plus d.d. našem“ naj-donatoru“ sa raznovrsnim asortimanom prehrambenih proizvoda pred istekom roka
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh
Zahvaljujemo donatorima koji svakodnevno iskazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi i razveseljavaju naše korisnike , jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje a upravo to čine naši dragi dobročinitelji.

U Osijeku, 20.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak