POZIV MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Pozivnica

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u suradnji s partnerima, Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, Regionalnom agencijom Slavonije i Baranje d.o.o. dana 16. travnja 2016. godine obilježit će prvi rođendan socijalne samoposluge.

U radu naše socijalne samoposluge iz dana u dan susrećemo drage i dobre ljude koji na jednostavan način iskazuju svoju dobrotu, velikodušnost i ljubav, a po tome se prepoznaje istinski VELIKI ČOVJEK.
Veliku i svestranu pomoć pružili su nam mediji senzibilizirajući javnost o humanitarnoj potrebi za pružanje pomoći našim socijalno ugroženim sugrađanima. Zahvaljujući Vašoj potpori, pomoći i prilozima koje ste prenosili Udruga je opstala na radost preko tri tisuće socijalno ugroženih članova obitelji.

Stoga, nam je velika čast pozvati Vas na obilježavanje našeg prvog rođendana koji će se održati u prostoru gradske četvrti Gornji grad na adresi Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku s početkom u 10.30 sati. Svoj dolazak na obilježavanje rođendana socijalne samoposluge potvrdili su predstavnik Đakovačko-osječke nadbiskupije, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, dogradonačelnik Grada Belišća, načelnici općina, Centar za socijalnu skrb Osijek, Hrvatski Crveni križ-Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Caritas Osijek i ostali dragi prijatelji.

PROGRAM OBILJEŽAVANJA

1. Glazbeni program u izvedbi vokalnog ansambla BREVIS pod dirigentskim vodstvom Antoanete Radočaj-Jerković i uz klavirsku pratnju Davora Dedića
2. Uvodna riječ
– predsjednica Udruge, Štefica Čučak
3. Pozdravni govor gostiju
– predstavnik Đakovačko-osječke nadbiskupije
– predstavnik Osječko-baranjske županije
– predstavnik Grada Osijeka
4. Prezentacija dosadašnjeg rada socijalne samoposluge ( trajanje 5 min)
– predsjednica Udruge, Štefica Čučak
5. Predstavljanje donatorskog informacijskog sustava – KorDonIS (trajanje 10 min)
– profesor dr.sc. Ninoslav Novak

Radujemo se Vašem dolasku te Vas očekujemo na skromnom domjenku.

Program