POZIV OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI NA DAN LJUBAVI S „RIJEKOM LJUBAVI“

Pozivamo naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo majke s dječicom na podjelu 14.02.2020. / petak / u 16:00 sati na jednu izuzetno slatku i vrijednu donaciju koju je upriličio naš dragi prijatelj, donator GDCK Zagreb ravnatelj gospodin Petar Penava i voditelj GDCK Siget dragi nam prijatelj Duško Godić.
Kao što uvijek naglašavamo u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ događaju se čuda i ovo je veliko iznenađenje jer u naš prelijepi grad dolazi šleper zahvaljujući gospodinu Peri Balogu koji gaji veliku, veliku empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Svojim šleperom dovesti će izuzetno vrijednu, slatku, ukusnu donaciju sladoleda, a naš Konzum plus d.o.o., „naj-donator“ će privremeno što ne podijelimo 14.02.2020. držati u hladnjači, te će podjela uslijediti idući dan.
Uvijek pokazujemo koliko volimo ljude u našem gradu, jer grad bez ljudi je mrtva grad. Činimo dobra djela, širimo ljubav oko sebe, a danas je dan ljubavi, pažnje iskazan i pokazan našim srcima.
Želimo naglasiti da naša dječica trebaju znati da su jako, jako voljena, da nisu i nikada neće biti zaboravljena, jer oni su naša snaga, naša radost i naša budućnost.
Molimo sve trgovačke lance slijedite primjer ovih divnih, humanih i nadasve dragih donatora i konačno i VI pređite s riječi na djela.
Ljubav pokreće svijet. Ona je jedna od najsnažnijih sila s kojima se susrećemo u životu. Kakav bi život uopće bio bez ljubavi?
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 13.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak