POZIV SVIM KORISNICIMA RIJEKE LJUBAVI: STIGLE SU SVJEŽE ČEPINSKE JABUKE KOJE JE DONIRAO NAŠ DRAGI NAČELNIK DRAŽEN TONKOVAC

Pozivamo sve naše korisnike da se odazovu na poziv: Sutra, u petak, 26. kolovoza, po redovitom rasporedu održat će se podjela ”paketa života”, za sve one korisnike koji još nisu preuzeli svoj paket, te PODJELA JABUKA.
Danas je izuzetno sretan dan za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ i njenih 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Nažalost, u ovo moderno vrijeme kada politička scena ne mari za siromašne i jadne, među bešćutnima i sebičnima nađu se oni rijetki sa velikim srcem kao što je načelnik Čepina gospodin Dražen Tonkovac čija je želja usrećiti potrebite obitelji te poboljšati kvalitetu života naših korisnika. Načelnik Tonkovac svake godine velikodušno donira veliku količinu slatkih, sočnih jabuka unoseći tako radost i veselje u Rijeku ljubavi, čiji se tok, zbog ljudi kao gospodin Tonkovac, neprestano pojačava.
Razveselio, obradovao i upriličio nam je radost do neba gospodin Dražen Tonkovac koji nikada, ama baš nikada ne zatvara vrata i vapaj potrebitih, odnosno svoje plemenito srce prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK!
Predsjednica udruge: Štefica Čučak