PRVA PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA 500 OBITELJI ODNOSNO 1500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ započeli smo skromnu podjelu 500 „paketa života“ za preko 1500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a mnogi korisnici će ostati bez svojih željenih paketa jer u našem informatičkom sustavu imamo 1000 obitelji koje su u socijalnoj potrebi odnosno 3500 članova obitelji.

Vremena su izuzetno teška, suočeni smo s borbom protiv pandemije COVID 19 i došlo je do socijalnog kolapsa gospodarstva i sve više i više građana koji su u potrebi.

Želimo naglasiti da su životni problemi sve teži i teži, a sugrađani sve siromašniji.

Jedino u Hrvatskoj raste broj kako siromašnih tako s druge strane bogatih, izgubio se srednji sloj koji može preživjeti cijeli mjesec od svojih primanja.

Izuzetno se radujemo jer smo usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“ zahvaljujući našem anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba koji je sa svojom donacijom podmirio 100 obitelji s prehrambenim proizvodima, a djeci donirao hrenovke i čokolade.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju i radošću složila je dječje pakete zahvaljujući donacijama naših dragih dobročinitelja.

Humanitarna udruga kao i uvijek pomaže ostale Udruge koje su u potrebi pa smo dio donacije podijelili Udruzi slijepih OBŽ, Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Udruga Novi dan i ostalima.

Podjela je protekla izuzetno ugodno, u najljepšem miru uz nazočnost djelatnika Policijske uprave Osječko-baranjske.

Raduje nas što naša policija svaki mjesec osigurava i obavlja svoj posao na dostojanstven način uz puno pažnje, jer ona je ponos našega Grada.

Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i prenose istinita događanja o potrebama obitelji koje žive u siromaštvu.

Od srca se zahvaljujemo našim donatorima na nesebičnoj ljubavi prema potrebitima, jer dobrota u riječima stvara povjerenje, u mislima stvara dubinu, u davanju stvara neizmjernu ljubav, a po tome se očituje koliko je velik čovjek u svojoj ljudskosti.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 21.01.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak