PRVI DAN PODJELE 1000 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dobra vijest brzo se širi našim lijepim Gradom pa tako i javna objava o podjeli 1000 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi što znači da pokrivamo oko 3500 članova obitelji.
Već u ranim jutarnjim satima stvorio se red umirovljenika, invalida i ostalih naših korisnika poštujući socijalnu distancu svi su dobili brojeve, a na taj način smo podijelili grupe da svakoga sata po svoj paket dođe po 50 korisnika .
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” s velikom ljubavlju daje svoj doprinos pomažući korisnicima u potrebi kako bi preživjeli u ovo teško vrijeme materijalne depresije koja se zavukla u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su iskazali i pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama odričući se od sebe kako bi vratili vjeru u bolje sutra.
„Paket života“ je sadržavao 17 proizvoda i dopunjen je s hranom pred istekom roka, a iznos paketa bila je oko 220,00 kn. Svaka obitelj s djecom dobila je i po jedan dječji slatko-slani paket dopunjen igračkama donacija našeg donatora iz Slatine te je dječji paket bio vrijednosti 150,00 kn.
Paralelno sa podjelom paketa vozili smo našim starim i invalidnim korisnicima „pakete života“ u njihove domove.
Izuzetno smo sretni, ponosni i zahvalni što je podjela paketa života i podjela slatko-slanih paketića dječici „Rijeke ljubavi“ protekla izuzetno mirno, poštivajuči sve upute zahvaljujući djelatnicima Policijske uprave Osječko-baranjske koji su svoj posao obavili na svoj dostojanstven način uz puno pažnje kao i uvijek na zadovoljstvo, radost i ponos našeg grada.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 25.05.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak