PRVI DAN PODJELE „PAKETA ŽIVOTA“ ZA PRKO 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SVIBANJ 2022.

Dobra vijest brzo se širi našim lijepim Gradom pa tako i javna objava o podjeli 1000 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi što znači da pokrivamo preko 3500 članova obitelji financiranih sredstvima europske unije kroz fond europske pomoći za najpotrebitije, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” s velikom ljubavlju daje svoj doprinos pomažući korisnicima u potrebi kako bi preživjeli u ovo teško vrijeme materijalne depresije koja se zavukla u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
Udruga je odisala zadovoljstvom, srećom i smijehom naših korisnika koji su sretni i zadovoljni iznosili prepune torbe prehrambenih proizvoda.
U dvorištu Udruge sve je bilo užurbano, a ovo su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi koja sija od sreće kao i današnji topli sunčani dan.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su iskazali i pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama odričući se od sebe kako bi vratili vjeru u bolje sutra.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 04.05.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak