“Rijeci ljubavi” darovali 50 kg šarana i najavili redovite donacije petkom

RIBARNICA PP ORAHOVICE U DONJEM GRADU ZAPOČELA RAD DOBRIM DJELOM

Čast da bude među prvima u novootvorenoj ribarnici PP Orahovica, otvorenoj ovoga utorka u Ulici bana Jelačića 4, u Donjem gradu, imala je predsjednica udruge “Rijeka ljubavi”, Štefica Čučak. Razlog tomu donacija je 50 kilograma šarana korisnicima udruge, čime je svoje poslovanje u desetoj po redu otvorenoj ribarnici u Republici Hrvatskoj dobrim djelom započeo Dalibor Pleša, voditelj prodaje PP Orahovica.

– Nadamo se da ćemo i dalje svakoga, ili bar svakoga drugog petka i nadalje donirati ribu udruzi, a ovaj smo put uz ribu donirali i 50 litara soka koji također imamo u ponudi – rekao je Pleša, na zadovoljstvo Štefice Čučak koja je istaknula kako je ovo prvi put da je riba donirana izvan blagdana, na zadovoljstvo 50-ak obitelji koliko ih je jučer odmah primilo ovu donaciju. Pohvalivši socijalnu osjetljivost PP Orahovice koja će i nadalje pomagati korisnike udruge, Čučak je Pleši uručila i zahvalnicu, dodajući da je ovo jedan od rijetkih primjera socijalne osjetljivosti tvrtke koja je, bez sumnje, obogatila stol više desetaka obitelji, ali i razveselila mališane ukusnim sokovima.

Inače, novootvorena je ribarnica pravo osvježenje u Donjem gradu, a osim ribe, i to po sniženim cijenama, nudi i alkoholna pića. Otvorena je svakim radnim danom osim nedjelje i u ponudi ima svježu slatkovodnu i morsku ribu te smrznutu morsku ribu. M. Mihelić