U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ NASTAVLJA SE LANAC DOBROTE

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nastavlja kao što smo i obećali podjelu paketa za preživljavanje od vrata do vrata kroz naš lijepi voljeni Grad. Želja nam je dostaviti prehrambene proizvode svim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi kako bi ostali u svojim domovima i kako se ne bi nepotrebno izlagali koronavirusu u potrazi za hranom.
U ova teška vremena čuda se dešavaju, a jedno veliko čudo upriličila nam je tvrtka Dukat mliječna industrija Zagreb koja je proglašena „naj-donatorom“, i koja nas baš nikada ne zaboravlja sa donacijom široke lepeze mliječnih proizvoda. Za nas se uvijek brine naša najplemenitija tvrtka Dukat na čelu sa velikim humanistom izuzetno dragim gospodinom Fontanom. Pakete smo obogatiti s ovom hvalevrijednom donacijom koju vole svi kako naša starija populacija, tako i naša dječica „Rijeke ljubavi“.
Pakete svakodnevno dopunjuju naši dragi donatori koji nam šalju hranu pred istekom roka i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi:
– Konzumu plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa svojim hrskavim čipsom
Udruga daje sve od sebe kako bi usrećila obitelji u socijalnoj potrebi, vratila im osmijeh i radost na lica i omogućila im sretniju i vedriju budućnost.
Svim dragim donatorima, plemenitim ljudima koji su se uključili u ovu humanu akciju kao i našim korisnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 01.04.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak