VELIKA DONACIJA IZNENAĐENJA – PIZZE ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Da, teško je to izreći riječima to se treba vidjeti, doživjeti koju radost i veselje je vladalo dvorištem humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ s dolaskom donacije pizza.
Kombi sa preko 3000 komada pizza na radost naših korisnika izazvao je radost, veselje, suze radosnice jer svaki član obitelji u socijalnoj potrebi dobiti će po jednu pizzu. Neizmjerno smo zahvalni našem dragom prijatelju gospodinu Dušku Godić, GDCK Zagreb i Nadbiskupiji Zagrebačkoj na ovom veselju koje je teško iskazati riječima, to se dragi sugrađani jednostavno treba vidjeti i doživjeti.
Naša komora je premala da bi uskladištili svih 3000 komada pizza pa nam je Konzum plus d.o.o. ustupio dio prostora u svojoj hladnjači kako bi naši korisnici uživali u degustaciji pizza koje si od svojih skromnih primanja ne mogu priuštiti.
Želimo naglasiti da ćemo pizze i mliječne proizvode dijeliti dok svi naši članovi ne budu podmireni, jer želja nam je da na svom stolu imaju ukusnu pizzu.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Treba oplemenjivati ovaj svijet, jer čemu sva dobra ovog svijeta bez ljubavi, bez srca koje kuca iskrenom toplinom za drugog čovjeka.
U Osijeku, 23.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak