VELIKA DONACIJA ŠIROKE PALETE MLIJEČNIH PROIZVODA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Najljepša, najveselija i najradosnija vijest stiže nam iz Dukat mliječne industrije Zagreb koja nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja i misli na naše obitelji u socijalnoj potrebi, trudnice, invalide, branitelje, bolesne, stare i mlade, a najveću radost upriličit će našoj dječici koja Dukatove proizvode obožavaju i vole.
Naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb šalje nam svježe mlijeko 210 komada od 1,5 l , 500 komada voćnog jogurta i 120 kantica B.Aktiv LGG.
Apelirali smo na to da nam nedostaje mlijeko za dječicu „Rijeke ljubavi“, a naš Dukat je uvijek tu kad nam je pomoć najpotrebnija na čemu smo im izuzetno zahvalni.
Za nas se uvijek brine naša najplemenitija tvrtka Dukat mliječna industrija Zagreb na čelu sa s velikim humanistom izuzetno dragim gospodinom Fontanom i svojim djelima pokazuju veliku empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu..
Ovu hvalevrijednu donaciju širokog i bogatog asortimana mliječnih proizvoda naših dragih donatora uključili smo odmah u današnju podjelu obiteljskog jutarnjeg doručka i dijelit ćemo dok zalihe traju.
Udruga kao i uvijek nastoji tu radost dijeliti sa udrugama koje žive u socijalnoj potrebi a to su Udruga gluhih i nagluhih OBŽ, Udruga slijepih OBŽ, Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama i ostalima.
Našem dragom donatoru Dukat mliječnoj industriji Zagreb i svim djelatnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova.
Čuda su tiha, vjerujemo u njih, a zahvaljujući ljudima humanog i velikog plemenitog srca naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Darivanje od srca i pomoć za druge
Vraćanje osmijeha na lica puna tuge
Kroz ljubav što traje i nesebično daje
Da od sreće svima oči sjaje
To su djela što Bogom su dana
A čine ih Dukat i Alen Fontana
Hvala na pomoći koje teku poput rijeke
Ali s ljubavi i osjećajem i bez puno jeke
Hvala dobročiniteljicama što rade svakog dana
Hvala vam Kristina, Elena i Snježana
Kroz vašu dobrotu pod nebom što se plavi
Sve je više radosnih lica u Rijeci ljubavi….
Pjesma zahvale korisnika „Rijeke ljubavi“ Izaka Sabo
U Osijeku, 04.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak