VELIKA PODJELA JUČERAŠNJEG I DANAŠNJEG OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA U „RIJECI LJUBAVI“

Kao što uvijek naglašavamo u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ događaju se čuda, a ovo je veliko iznenađenje, radost do neba koja se održala u „Rijeci ljubavi“ na veliku radost i veselje obitelji u socijalnoj potrebi , a pogotovo naše dječice.
Konačno je u naš prelijepi grad došao šleper sa sladoledom, cornfleksima i ostalim iznenađenjima zahvaljujući GDCK Zagreb, ravnatelju gospodinu Peri Penavi i dragom nam prijatelju gospodinu voditelju GDCK Siget Dušku Godiću.
Da bi šleper stigao pobrinuo se „bez naknade“ izuzetno humani gospodin Pero Balog koji gaji veliku, veliku empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, a kako se sladoled ne bi rastopio u pomoć je priskočio Konzum plus d.o.o. koji je sačuvao sladoled u svojoj hladnjaču.
Dio donacije dijelili smo jučer i danas uz podjelu obiteljskog jutarnjeg doručka, svi su dobili po kutiju sladoleda od trudnica, umirovljenika, invalida, majki, dječice i nitko nije izostavljen, a podjela se nastavlja i dalje do isteka zaliha.
Danas će šetajući našim prelijepim gradom, obasjanim sunce korisnici uživati u sladoledu, a srca i nepce zadovoljiti prekrasnim, ukusnim i slatkim sladoledom koje si majke od svojih skromnih primanja ne mogu priuštiti.
Veselju nije bilo kraja uz obilje raznovrsnih prehrambenih proizvoda pred istekom roka donacije naših dragih donatora
– Konzum plus d.o.o., „naj-donator“ na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica
– Spar Hrvatska koji nam svakodnevno donira svježi kruh i krušne pripravke
Naši mališani su dobili hrenovke i čokolade donaciju izuzetno velikog humaniste gospodina E.K. iz Zagreba koji svakoga mjeseca odričući se od sebe razveseli naše obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo dječicu „Rijeke ljubavi“.
Radost i ushićenje koje je vladalo u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ ne može se riječima iskazati, jer to treba doživjeti, to treba vidjeti. Pogled na lica djece koja od sreće nisu znala što prvo degustirati, da li sladoled, da li čokoladu , da li hrenovku a puno toga je bilo u izobilju uz široku lepezu igračaka. Sva srca volontera bila su ispunjena radošću gledajući ta ozarena i vesela lica kako majki tako i dječice, a ta slika neka se svakodnevno ponavlja uz suze koje mogu biti samo suze radosnice. .
Želimo naglasiti da naša dječica trebaju znati da su jako, jako voljena, da nisu i nikada neće biti zaboravljena, jer oni su naša snaga, naša radost i naša budućnost.
Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika i omogućili im sretniju i vedriju budućnost.
Velika hvala našim dragim prijateljima dobročiniteljima što su omogućili obiteljima u socijalnoj potrebi , a pogotovo dječici „Rijeke ljubavi“ da osjete toplinu koju samo veliki, humani i plemeniti ljudi poput Vas mogu pružiti potrebitima sa svojim nesebičnim djelima.

U Osijeku, 15.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak