VELIKA, VELIKA PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB UKOMPONIRANA U PODJELU OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA

Čuda i lijepa humanitarna događanja svakodnevno se dešavaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naše dječice.
Naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb koja nas nikada ne zaboravlja poslala nam je kiselo vrhnje koje će obogatiti mnogim obiteljima u socijalnoj potrebi doručka i ručak.
Već u ranim jutarnjim satima slila se rijeka naših korisnika preko 120 obitelji u socijalnoj potrebi (preko 360 članova) željno iščekujući podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“.
Bilo je tu majki s djecom, trudnica, invalida , mladih i starih , a svi su s radošću čekali na podjelu „jutarnjeg doručka“ i donaciju Dukat mliječne industrije Zagreb koja je protekla u veselju i radosti.
Majke su sretne i zadovoljne napuštale Udrugu jer su osigurane za nekoliko dana s doručkom za svoje obitelji.
Kao i uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ pomaže Udrugama koje su u potrebi pa smo dio donacije donirali Udruzi slijepih OBŽ, Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Udruzi Novi dan i Centru za inkluziju.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima:
– Dukat mliječnoj industriji Zagreb proglašenom naj-donatorom u Republici Hrvatskoj
– Konzumu sa svojih 9 poslovnica
– Konzum plus d.d.
– SPAR Hrvatska koji nam svakodnevno donira svježi, mirisni kruh i krušne pripravke
Od srca se zahvaljujemo na nesebičnoj ljubavi prema siromašnim obiteljima i neka uz Božji blagoslov ostvare dobre poslovne rezultate u novoj 2020. godini.

U Osijeku, 15.01.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak