VRIJEDNE DONACIJE NAŠIH STALNIH DONATORA I PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA”

Naši stalni donatori potvrđuju da još uvijek ima ljudi velikog plemenitog srca koji s riječi prelaze na djela, pa smo tako i danas dobili vrijednu donaciju od naših stalnih donatora:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Već u jutarnjim satima skupila se poveća kolona naših korisnika koji su strpljivo čekali na podjelu hrane pred istekom roka, tako da smo i danas obradovali oko 100 obitelji odnosno 300 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a svakodnevno su redovi sve veći i veći.
Stoga molimo sve naše drage prijatelje, dobročinitelje, trgovačke lance da se hrana pred istekom roka ne baca već da se donira onima koji su u socijalnoj potrebi.
Drago nam je što se naši korisnici pridržavaju uputa i drže socijalnu distancu pazeći jedni na druge. Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” ima tjednu listu na kojoj svakoga dana bilježi korisnike koji su došli na podjelu obiteljskog doručka.
Vodimo strogu evidenciju kako bi se znalo u svakom trenutku tko je na taj dan bio prisutan prilikom podjele “jutarnjeg doručka”.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zahvaljuje se od srca našim dobročiniteljima koji svakodnevno brinu da naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 13.07.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak