VRLO VRIJEDNA DONACIJA 2000 KG BRAŠNA OD TVRTKE „ŽITO“ D.O.O.


Iako je vrijeme u kojem trenutačno živimo prepuno teške materijalne depresije koja se uvukla u domove korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, svijetle zrake stižu nam iz tvrtke „Žito“ .
Već dugi niz godina ova tvrtka se ne zaustavlja i surađuje s našom humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, a to čini i sad kad je najpotrebnije.
Tvrtka „Žito“ izuzetno draga šalje nam veliku donaciju od 2 tone brašna koja će osigurati majkama da uz donacije mliječnih proizvoda koje su nam poslane putem IT sustava poboljšaju kvalitetu života svojih obitelji.
Zahvaljujemo Vladi RH i Ministarstvu poljoprivrede koji su omogućili da mjeru otkupa mliječnih proizvoda za vrijeme pandemije COVID-19 doniraju obiteljima u socijalnoj potrebi.
Od sutra /subota/ ovu hvalevrijednu donaciju ukomponirat ćemo u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“ tako da će svaka obitelj dobiti 2 kg brašna.
Naš donator velikog plemenitog srca „Žito“ d.o.o pokazuje veliku socijalnu osjetljivost prema zajednici u kojoj žive i rade, a to mogu samo veliki humanisti koji imaju osjećaj za potrebe malih ljudi, koji vole svoj Grad, svoje sugrađane i gaje empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Da dragi naši korisnici, sugrađani i svi dragi ljudi treba prijeći s riječi na djela, jer vjera bez djela mrtva je u sebi, samo da je više tvrtki poput našeg zlatnog „Žita“ d.o.o. u našem „voljenom Gradu“ ne bi bilo tužnih obitelji u socijalnoj potrebi .

U Osijeku, 26.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak