1. MALONOGOMETNI TURNIR MEDICINSKOG FAKULTETA OSIJEK

Na moj upit „Gdje je nestao čovjek?“ čuda se dešavaju i ima nade za nas.
Nakon dugog niza godina gladi, siromaštva, neimaštine prvi puta imamo potporu generacija koje dolaze, naših mladih. Uključuju se fakulteti, srednje škole, čak i vrtićarci odričući se od sebe kako bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi.
Hrvatska plače, iz cijele Lijepe Naše počinju dolaziti donacije kako bi i siromašni za dolazak Božića bili zbrinuti i blagdane proveli u okruženju svojih obitelji bar na kratko da se osjećaju zbrinuti i voljeni.
Neizmjerno smo zahvalni studentu Petru Vranjiću koji je rekao „Prihvatimo se i pokrenimo naš grad“ i dao maksimum od sebe organizirao 1. Malonogometni turnir Medicinskog fakulteta Osijek 05.12.2017.u Dvorani Gradski Vrt s početkom u 18.30 sati gdje su se tom prigodom prikupila sredstva u iznosu 3.306,20 kuna koje su danas uplaćene na račun humanitarne udruge Rijeke ljubavi i donacija samog Medicinskog fakulteta koja će biti uplaćena u ponedjeljak koju ćemo također obznaniti na našim stranicama.
Veliko hvala dekanu Medicinskog fakulteta Osijek prof.dr.sc. Jure Mirat što je dao svoj veliki doprinos i podržao ovu hvale vrijednu i izuzetno humanu akciju.
Ovu humano-sportsku inicijativu podržali su brojni sportaši, a učesnici turnira bili su Medicinski fakultet Osijek,Građevinski fakultet Osijek i Župa Preslavnog Imena Marijina Osijek (Donji Grad).
Davanje od sebe za druge koji žive na rubu egzistencije, žive za ovaj grad i građane samo da je više takvih ljudi ne bi bilo gladnih.

U Osijeku, 07.12.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak