APEL ZA POMOĆ

Svakodnevno se pruža tužna slika obitelji koje žive u siromaštvu i strpljivo čekaju iznemoglih lica na svoje „pakete života“ kako bi bar na par dana prehranili svoje obitelji. Očaj se sve više zavlači u domove, pritisnuti svakodnevnom borbom za golo preživljavanje.
Humanitarna udruga u svom informatičkom sustavu ima oko 970 obitelji ( oko 2700 članova ). Skrbimo za oko 400 djece od toga 280 školskog uzrasta i pokušavamo unijeti radost u što više obitelji u socijalnoj potrebi, kucamo na sva moguća vrata ne bi li pronašli pomoć za svoje korisnike.
Želimo naglasiti da su životni problemi sve teži i teži, a sugrađani sve siromašniji. Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ kako bi uspjela osigurati pakete života za što veći broj naših korisnika mora uputiti APEL ZA POMOĆ svima koji su u mogućnosti za skromnu donaciju u prehrambenim proizvodima ili financijsku potporu kako bi obiteljima u socijalnoj potrebi poboljšali kvalitetu života. Najviše smo u potrebi za brašnom, rižom, šećerom, tijestom, mlijekom…
Učinite humano djelo, unesite radost u srca siromašnih obitelj, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubavi u našim srcima svuda oko nas.
„BITI HUMAN ZNAČI BITI ČOVJEK“
Mir i dobro uz Božji blagoslov želi Vam vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.