13.12.2016. – TISKOVNA KONFERENCIJA POVODOM PODJELE 700 BOŽIĆNIH PAKETA DJECI IZ SIROMAŠNIH OBITELJI U RIJECI LJUBAVI

Danas 13.12.2016. u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi održana je Tiskovna konferencija povodom predstojeće podjele 700 slatkih Božićnih paketa djeci iz socijalno ugroženih obitelji sa područja grada Osijeka, a uz prisustvo naših mladih ambasadora humanosti koji su u suradnji sa Udrugom organizirali ovu Božićnu humanitarnu akciju. Bili su tu: učenici i volonteri Ekonomske i upravne škole Osijek koji su izrađivali šibe za Sv. Nikolu te ih prodavali zainteresiranim građanima koji su za njih donirali novac,a od prikupljenog novca učenici su kupili 450 čokoladica kojim ćemo upotpuniti Božićne paketiće i dijeliti djeci iz siromašnih obitelji; Fitness Blue Gym Osijek koji su organizirali prikupljanje čokolada i slatkiša u prostoru fitnessa; vrtić Mali Princ Osijek koji je potakao roditelje da doniraju čokolade i slatkiše,a mališani su ih odlučili podijeliti sa onom djecom koja si ih nemogu priuštiti i Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića. čiji su učenici također skupljali donacije.
Podjela Božićnih paketa za 700 djece bit će 16.prosinca 2016 ( petak ) u 11 sati u maloj dvorani Gradskog vrta Osijek, ul. Kneza Trpimira 23., a tom prigodom biti će upriličen kratki zabavni program uz prisustvo Djeda božičnjaka.

Neizmjerno smo zahvalni svim našim donatorima, a posebno našem dragom gradonačelniku gospodinu Ivanu Vrkiću koji nam je dao suglasnost da bez naknade koristimo malu dvoranu Gradskog vrta za održavanje naše svečane humanitarne akcije.

Svima želimo sretne Božićne i Novogodišnje blagdane !
Radujemo se Vašem dolasku!