17.04.19..VELIKA PODJELA USKRSNIH PAKETA ZA DJECU RIJEKE LJUBAVI

Danas uoči približavanja najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ sa velikom radošću uz pomoć Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, dragih donatora koji imaju u sebi socijalnu osjetljivost prema obiteljima u potrebi unijeli su veliku radost dijeleći kako „pakete života“ koje za neke život znače tako i uveliko uveseljavaju našu najmlađu populaciju djecu „Rijeke ljubavi“.
Organizirana je podjela Uskršnjih slatko-slanih paketa u Gradskoj četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1 za 300 djece vrijednosti 150,00 kn, a paketići su sadržavali iz projekta OP FEAD ii I darivanje donatora koji su se odrekli od sebe i darovali dječici koja su usocijalnoj potrebi.
Tom prigodom stigli su nam dragi gosti iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku voditeljica službe za pripremu i provedbu programa iz fondova EU gospođa Mirjana Radovan, viši stručni savjetnik Uglješa Đukić i gospodin Predrag Božac.
Ispred Županije nazočan je bio ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske gospodin Stjepan Ribić, voditelj odjela za pripremu i provedbu strategija i razvojnih politika Toni Žufić i gospođa Ivona Mendeš Levak.
Ispred Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb OBŽ nazočna je bila gospođa Adriana Livada.
Da bi sve bilo savršeno i djecu uvelo u blagdansko raspoloženje pobrinula se plesna skupina Shine pod vodstvom gospođe Mire Sekereš koja uvijek prati i daje svoj doprinos događajima humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“.
Ali to nije sve, posjetili su nas mali vrtićarci iz DV Grlica iz Bilja sa pregršt poklona sa motom „ Neću pojesti ja nego ću pokloniti onome tko nema“, a dječica su slatkiše odmah i degustirala.
Želimo naglasiti da pozivamo djecu od 0 do 15 godina koja nisu dobila tom prigodom Uskršnje paketiće da dođu u petak 19.04.2019. u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ u 10 sati, a spremamo još neka iznenađenja.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ čestita svim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, svim sugrađanima i građanima Lijepe naše domovine kao i našim iseljenicima Čestit Uskrs uz obilje Božjeg blagoslova.

U Osijeku, 17.04.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak