AKCIJA HUMANITARNE UDRUGE „RIJEKA LJUBAVI“ ZA LJEPŠI USKRS NAJPOTREBITIJIMA

Ponosni smo i sretni jer smo uspjeli sa donacijama pokriti „pakete života“ za 1000 naših korisnika, odnosno pokrili smo sve gradske četvrti.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ taj posao je odrađivala cijeli tjedan uz veliku pomoć naših sugrađana koji su se uključili u humanitarnu akciju sa svojim vozilima.
Kako smo već ranije obećali krećemo u novu humanitarnu akciju obiteljima u socijalnoj potrebi, ali samo za umirovljenike i obitelji slabijeg imovinskog cenzusa koji se vode u evidenciji Udruge, negdje oko 600 korisnika.

Našim korisnicima koji imaju socijalnu iskaznicu pakete će dostaviti GDCK Osijek.
Od sutra kreće konvoj od pet vozila sa Uskršnjim paketima, kako bi unijeli svjetlo sreće i nade u domove naših korisnika i obogatili im njihove blagdanske stolove.

Uskrsni paket će sadržavati donacije:

– rolane plećke našeg anonimnog donatora
– donacija Meteor Grupe Labud d.o.o. iz Zagreba
– Saponia d.d. iz Osijeka
– AsCommerce iz Višnjevca
– Dukat mliječna industrija Zagreb
– Meggle Hrvatska iz srca Slavonije
– Kanaan iz Donjeg Miholjca
– Udruga građana Kohorta Osijek
– donacija hrane pred istekom roka Konzum i SPAR Hrvatska

U paketu bit će široka lepeza od 15 prehrambenih proizvoda u vrijednosti oko 180,00 kn i higijenskih potrepština deterdženta za rublje od 3 kg, omekšivać za rublje od 2 litre i još niz ostalih potrepština vrijednosti oko 120,00 kn. Uskrsni paket sveukupne vrijednosti od 300,00 kn unijeti će radost i veselje u domove naših korisnika zahvaljujući našim dragim donatorima koji s riječi prelaze na djela.

Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost I omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi.
Plemenitost i dobrota nisu znaci slabosti već izvor snage koja nas nadahnjuje da pomažemo onima koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.

Zahvaljujemo našim donatorima koji u ova teška vremena ne zaboravljaju obitelji u socijalnoj potrebi i čineći dobro unose radost, veselje i sreću u njihove domove. Našim dragim donatorima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova sa željom za pozitivnim promjenama.

Neka Vam uskrsni Gospodin podari svoj blagoslov.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 08.04.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak