AKCIJA „TJEDAN SOLIDARNOSTI ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU VUKOVAR“

Dana 20.11.2019. godine posjetili smo socijalnu samoposlugu „Duga“ Vukovar sa puno ljubavi i su osjećaja s punim kombijem prehrambenih i higijenskih potrepština koje smo skupili u “Tjednu solidarnosti za socijalnu samoposlugu Vukovar”.
U ovu izuzetno humanu akciju svojim donacijama uključili su se Saponia d.d. iz Osijeka , tvrtka Žito d.d. maloprodaja „Dobro“ sa suhomesnatim proizvodima i Kanaan sa svježim čipsom.
Humanitarna udruga je odvojila od svojih zaliha ulje, rižu i šećer kako bi pomogla socijalnoj samoposluzi „Duga“ Vukovar, te pokazala da zajedničkim snagama možemo učiniti čuda.
Bilo nas je iz svih krajeva lijepe naše domovine od Imotskog, Zagreba, Karlovca, Križevaca, Siska, Virovitice, Belišća, Našica, Osijeka, Vukovara svi dišući kao jedan sa puno topline i suosjećanja.
Naše drage vukovarske kolegice Tamara i Jasna nisu skrivale radost, suze i zahvalu što smo se svi priključili u akciju „Tjedan solidarnosti za socijalnu samoposlugu Vukovar“ .
Ovo je bio jedan od dana ispunjen emocijama i trebamo nastojati da to ne bude samo jedan dan u godini, nego da međusobno zajedničkim snagama pokušamo pomoći jedni drugima.
Ostaje nam jedno lijepo sjećanje na posjet gradu heroju ♥️VUKOVARU♥️

U Osijeku, 21.11.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak