APEL humanitarne udruge Rijeke ljubavi

SONY DSC

Danas, 23 11.2015.posjetili su humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi-socijalnu samoposlugu sa odjećom i obućom na Vij.Ivana Meštrovića 5o djelatnici HEP-a “Elektroslavonije“ Osijek kako bi na poziv predsjednice Udruge gđe. Štefice Čučak isključili struju jer nismo u mogućnosti dalje plačati račune za potrošenu el.energiju.

Udruga je uputila apel HEP-u da iznađe mogućnosti pokrivanja troškova, no ukoliko nemaju sredstava da to učine tada ih molimo da struju isključe..danas su djelatnici HEP-a došli ali to nisu učinili pred medijima. Moramo naglasiti da smo do danas račune uredno podmirivali ali se zbog pada temperature troškovi povečavaju.To nije problem samo Udruge nego samoga sistema jer mi radimo u ineresu Grada i naših sugrađana , a nismo profitna organizacija i to nemožemo pokrivati..U interesu je šire zajednice da pokažu malo suosjećaja prema obiteljima i samcima u potrebi.
Isto tako nam je danas stigao račun HEP „ Toplinarstvo“na 300,33 kune za troškove grijanja i to je sada prevršilo mjeru ….Molimo još jedanput nadležne u dotičnim firmama da se iznađe način otpisa nastalih dugova jer naši djelatnici nemogu raditi u hladnim uvjetima, bez vode i struje. U suprotnom ćemo biti primorani da jedinu socijalnu samoposlugu sa odjećom i obućom u Lijepoj našoj ZATVORIMO, a na sramotu onih koji bi se trebali brinuti i pokazati socijalnu osjetljivost za one naše sugrađane koji žive u teškim materijalnim i egzistencijalnim uvjetima….Rijeka ljubavi

SONY DSC