BERBA JABUKA U TVRTKI „RABO“ D.O.O. PREKO UDRUGE „RIJEKA LJUBAVI“

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zamoljena od tvrtke „Rabo“ d.o.o. da su u potrebi za beračima jabuka, a ista počinje 01.09.2017 u Kneževim vinogradima.
U roku 4 dana prijavilo se 120 nezaposlenih naših građana, korisnika i članova udruge.
Nažalost posla za sve nema, desetine poziva dnevno što izaziva zabrinutost, nezaposleni žele raditi, voćari su u potrebi za radnicima, traže uvoz – očito nešto nije u skladu, odnosno ponuda i potražnja.
Radosni događaj za Humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ je petak 01.09.2017 u 17 sati stiže autobus iz Kneževih vinograda sa našim beraćima, a izlazna stanica je na Dravskom mostu i ispred Rijeke ljubavi gdje smo ih i dočekali.
Kod naših beraća vidi se umor ali i izraz zadovoljstva sa 45 vrijednih radnika.
Želim naglasiti da veliki broj invalida, umirovljenika žele raditi jer su gladni a sa ovim malim primanjima nije moguće preživjeti. Molim sve poljoprivrednike da otvore svoja srca i da omoguće bar da lakše poslove sortiranja i slično obavljaju umirovljenici i invalidi.
Ovaj predivan događaj za Humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ gdje je pružena mogućnost 50 berača da poboljšaju kvalitetu života sebi i svojoj obitelji, a možda i više, pruža nadu za bolje sutra.

Osijek, 02.09.2017 Predsjednica udruge Štefica Čučak