Božićna čarolija

Subota 17.12.2022. u našoj udruzi “Rijeka ljubavi” protekla je u znaku velike radosti i veselja. U Gradskoj četvrti na trgu Lava Mirskog 1 bilo je dosad neviđen broj djece s majkama za koju smo priredili Božićnu čaroliju. Gradska četvrt bila je ispunjena dječjim smijehom, radosti i veseljem. Djed Božićnjak podijelio je paketiće koji su bili vrlo bogati zahvaljujući našim donatorima koji su nesebično i od srca donirali za najpotrebnije. Naši dragi Filipa i Tomislav vrijedno su odradili posao i donijeli osmijeh na dječja lica. Gospođa L.P. donirala je veliku količinu sočnih naranči, a Dukat je zasladio paketiće čokoladnim proizvodima. Ta radost djece kada dolaze po svoje paketiće i gledaju šta su dobili je neprocjenjiva, a sve to popraćeno je tamburašima uz koje su djeca, majke i očevi pjevali, plesali i veselili se. Ljubav i toplina okružila je sve ljude koji su bili željni druženja, a dječja radost osjećala se u zraku.

Zahvaljujemo se Sportskoj Akademiji Tomislava Barišića na doniranim igrackama i suorganizaciji, tamburaskoj školi Marković, solistima Željku Ergotiću i Dariu Hidegu te g. Zvonku Majdišu na kostimu za Djeda Mraza.
Božićna čarolija je upravo u darivanju i pomaganju, jer na taj način u svakom od nas rasplamsa se osjećaj zajedništva, a dječja radost i osmijeh najveća su nagrada…😊