BOŽIĆNO JUTRO IZUZETNA DONACIJA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI MESNE INDUSTRIJE RAVLIĆ D.O.O.

Božić je blagdan nade, vjere i čovjek je čovjeku najbliži, stoga neka božićno svijetlo obasja put nade i vjere u bolje sutra.
Unatoč teškim životnim okolnostima, materijalnoj depresiji u kućanstvima, teškoćama s kojim se susreće gospodarstvo zahvaćeno pandemijom još uvijek ima plemenitih i humanih ljudi koji se nesebično odriču od sebe kako bi pomogli obiteljima koje žive u siromaštvu.
Stižu dani radosti prekida se tuga humanitarni lanac širi granice, svi se uključuju i malo bolji život nam omogućuju, a upravo je to pokazao ljepotom darivanja naš izuzetno dragi donator Mesna industrija Ravlić d.o.o. koja gaji veliku empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu.
Naš dragi dobročinitelj donirao nam je 400 bonova u vrijednosti jednog bona od 25,00 Kn kako bi uljepšao božićne blagdane obiteljima u socijalnoj potrebi i obogatio blagdanski stol.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav oko nas.
Mesnoj industriji Ravlić d.o.o. i svim djelatnicima želimo sretan kršćanski blagdan Božić uz želju da u daljnjem radu postignu dobre poslovne rezultate.
Sretan i blagoslovljen Božić svako dobro i mir neka Vas prati u novoj godini.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 01.12.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak