DAN DJEČIJE RADOSTI POVODOM ZAVRŠETKA ŠKOLSKE GODINE U „RIJECI LJUBAVI“

Povodom završetka školske godine humanitarna udruga „Rijeka ljubavi „ želi obradovati dječicu sa prigodnim darovima, sve zahvaljujući našim dragim dobročiniteljima, a to su anonimni donator E:K. iz Zagreba koji svakoga mjeseca obraduje našu dječicu, Kanaan iz Donjeg Miholjca, Dukat mliječna industrija Zagreb i naše drage donatorice gospođe Ingrid Propadalo.
Gospođa Ingrid koja je svoju ideju provela u djelo i uključila svoje prijatelje kako bi skupila što više igračaka I uveličala radost djeci iz obitelji u socijalnoj potrebi.
Ovo će biti jedan od najveselijih i najradosnijih dana u našoj humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ posebno za naše najmlađe korisnike.
Podjela će biti 29.06.2019. /subota/ u 10:30 sati
u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, Strossmayera 68.
Tom prigodom dijelit ćemo slatko-slane paketiće koji će sadržavati čokolade, banane, hrenovke, čipseve, čokoladno mliječni desert i veliki izbor dječjih igračaka za sve uzraste.
Gospođa Ingrid Propadalo upriličit će zabavni programe zajedno sa njenim izuzetno spretnim mladim plesačicama.
No to nije sve kao i uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obradovat će sve prisutne slatkim, toplim i sočnim krafnama.
Molimo roditelje da dođu zajedno sa svojom dječicom kako bi proslavili završetak školske godine, vratili osmjeh na mnoga uplakana lica, unijeli djelić djetinje radosti i pokazali da nisu sami i zaboravljeni već da su voljeni.
Radujemo se Vašem dolasku.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 26.06.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak