DAN DJEČJE RADOSTI POVODOM ZAVRŠETKA ŠKOLSKE GODINE U “RIJECI LJUBAVI”

Ovo je bilo izuzetno radosno događanje, najljepši dan u humanitarnoj udruzi „Rijeci ljubavi“ prilikom podjele slatko-slanih paketića povodom završetka školske godine za 200-tinjak djece ali i njihovih roditelja. U dvorištu Udruge bez obzira na toplo, sparno vrijeme naguralo se preko 300 obitelji u socijalnoj potrebi i 200-tinjak dječice željno iščekujući početak podjele.
Bilo je tu pjesme, plesa, suza radosnica i urnebesnog veselja jer ta ljepota se događa samo u „Rijeci ljubavi“.
Ovom veselom ozračju doprinijeli su dragi donatori a to su anonimni donator E:K. iz Zagreba koji svakoga mjeseca obraduje našu dječicu, Kanaan iz Donjeg Miholjca, Dukat mliječna industrija Zagreb, SPAR Hrvatska s donacijom sviježeg ukusnog kruha i naše drage donatorice gospođe Ingrid Propadalo sa svojim spretnim mladim plesačicama koje su uljepšale ovaj prekrasan veseo dan.
Dvorište humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ bilo je ispunjeno igračkama, bilo ih je na ogradi, na prozorima, na paletama i cijelo dvorište bilo je krcato , a dječica su se gurala kako bi si uzela pokoju igračku koje im majke od svojih skromnih primanja ne mogu priuštiti.
No to nije sve kao i uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obradovala je sve prisutne slatkim, toplim i sočnim krafnama koje su djeca odmah i degustirala, te su slike nezaboravne i ne mogu se riječima iskazati.
Cilj je postignut Udruga je uz pomoć naših izuzetno humanih, socijalno osjetljivih donatora vratila dječici osmjeh na njihova mala lica, a majkama veliko zadovoljstvo jer znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.

U Osijeku, 29.06.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak